therapievormen

Therapievormen

 

Energie herstellen De energiepunten voor het hele lichaam zitten rondom de navel. Op deze punten kan de volledige energie van de mens worden hersteld.

Gates: De gates zijn de ankerpunten van uw energetisch lichaam met het fysieke lichaam. Als de gates niet werken, is er géén goede verbinding tussen lichaam en geest. Door het gates-protocol wordt de verbinding hersteld en wordt men evenwichtiger.

Het harmonieprotocol is gebaseerd op 5 elementen:
Het is van groot belang dat deze elementen in goede harmonie zijn. Door diverse ontwikkelingen en gebeurtenissen kunnen deze verstoord raken. Hierdoor ontstaan allerlei klachten: vermoeidheid, hyperactiviteit, verkoudheid, ziektes, etc. De elementen staan in verbinding met meridiaanpunten. 2 punten van 2 specifieke meridianen dienen weer verbonden te worden met elkaar om de verstoring op te heffen. Door dit met meerdere meridiaanpunten te doen, komen alle elementen weer in balans.

Burn-out protocol: Een burn-out is het gevolg van langdurige stressklachten. Lichte lichamelijke en psychische klachten die steeds meer toenemen. Een burn-out kan te ontstaan door: te lang een te hoge werkdruk, problemen op het werk of in het gezin, zorgen van elke aard.
Het burn-out protocol bestaat uit:
Drukpuntmassage, voedingsadvies en eventueel remedies. Dit meet ik voor u uit.

Na de behandeling ervaart de cliënt een 'leeg hoofd' en innerlijke rust.
 

Drukpuntmassage: Het lichaam is net een boek dat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk, kan er gekeken worden welk thema hierachter ligt. Door bewustwording vermindert de pijn.

 

Holistic Pulsing: Met deze (geheel geklede) massage wordt het lichaam zachtjes in beweging gebracht, pulsen en wiegen. Deze massage geeft geborgenheid, troost en veiligheid. Daardoor ontstaat er ruimte waarin je los kunt laten. Het pulsen brengt niet alleen het lichaam maar ook de emoties in beweging. Het kalmeert het zenuwstelsel en stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam. 

 

Bij EFT Emotionel Freedom Technique wordt gebruik gemaakt van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus en de juiste woorden maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur: we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.


Edelstenen worden ook wel helende stenen genoemd. Met hun specifieke eigenschappen kunnen ze letterlijk en figuurlijk hun steentje bijdragen aan uw gezondheid. De werking van edelstenen is her-ontdekt, in de middeleeuwen werkte Hildegard von Bingen al met de kracht van edelstenen.Tijdens de behandeling kiest de cliënt intuïtief stenen die gebruikt worden voor een chakra legging welke vrijwel direct ontspanning en balans brengt.

Het Sensi Stress Release protocol is een geweldige techniek om een snelle verandering teweeg te brengen. De werking kan heel diepgaand zijn. Veel problemen/klachten komen vanuit het verleden. Met SSR gaan we naar het verleden om de matrix herstellen. Het doel van de SSR is het oplossen van problemen op het gebied van trauma, herinnering, vorige levens, energetische ballast en verstoring in de aura.

 

Ondersteunende middelen

Aan het einde van de behandeling meet ik uit of er remedies nodig zijn. 
Het lichaam van de cliënt is in een proces van zelfgenezing gebracht en kán ondersteunende middelen nodig hebben om het proces te helpen. 


Voeding- en allergiemeting Als een lichaam teveel 'verkeerde' voedingsstoffen binnen krijgt, reageert het hier negatief op. Met de biosensor meet ik welke voedingsmiddelen er tijdelijk beter niet gegeten kunnen worden. Na een bepaalde tijd is het lichaam weer bestand tegen deze voedingsmiddelen.