sensi

Welkom op de website van PUUR MAYA Sensi-therapie

Mijn naam is Marja Gosens- Jansen

Ik ben gehuwd en moeder van twee  jongens. In de basisschoolperiode van de jongens ben ik vaak als vrijwilliger actief geweest bij diverse activiteiten. Regelmatig heb ik in die tijd kinderen gezien die overprikkeld raakten van alle drukte in de klas en op het schoolplein. Toen wist ik al dat ik die kinderen graag wilde helpen. Na mijn eerste ervaring met Sensi-therapie wist ik het zeker: dit is het, dit wil ik heel graag; kinderen en volwassenen beter in hun vel laten zitten en weer laten genieten van alle leuke en mooie dingen in het leven.

Wat is Sensi-therapie:

Sensi-therapie is een behandelmethode die het zelf-genezend vermogen activeert, zodat klachten verminderen of verdwijnen. De behandelmethode kan u op alle vlakken (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) in balans brengen. Met een biosensor wordt uitgemeten welke onderdelen van het Sensi-meetprotocol nodig zijn. U krijgt op die manier een behandeling op maat. Uitgangspunt is dat u eerst goed in uw lijf komt (uw hele lichaam voelen, aarden) en dan goed in uw vel (zich prettig voelen). Soms is er slechts één consult nodig, soms meerdere. Tussen twee behandelingen in zitten vaak enkele weken. Na een behandeling voelt u zich direct een stuk prettiger en lekker ontspannen.

 

Als Sensi-therapeut heb ik een aantal therapievormen tot mijn beschikking, zoals het herstellen van uw energieniveau, Voeding- en allergiemeting, Gates herstellen, Harmonie protocol, Burn-out behandeling, Drukpuntmassage, Holistic Pulsing, EFT (Emotional Freedom Techniques) Edelsteentherapie, Sensi-stress Release, Sensi remedies. Wilt u meer weten over de genoemde therapievormen, klik hier of op de knop therapievormen.

 

Het Sensi Intence programma is speciaal voor mensen met een chronische of ernstige ziekte. De begeleiding bestaat uit Sensi-behandelingen, kijken naar leefstijl, voeding, omgaan met emoties, verminderen van stress. Alles kan ter sprake komen. De begeleiding is gericht op uw persoonlijke situatie. Doel is het herstellen van de balans op de verschillende niveaus (lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel).

De verschillende behandelvormen vallen onder Lichaamsgerichte psychotherapie of natuurgeneeskundige therapie.Voor wie is Sensi-therapie bedoeld? 


Iedereen die lichamelijke of psychische klachten heeft, maar ook bijvoorbeeld ‘gedragsproblemen’. Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving enzovoort. Denk hierbij,  naast allerlei lichamelijke of psychisch vaak onverklaarbare klachten, ook aan Burn-out, Autisme, ADHD, ADD, HSP of nieuwetijdskinderen. 

 

Ik behandel mensen, géén ziekten! Ik stel geen diagnose! Sensi-Therapie is heel goed mogelijk naast de reguliere behandeling. Het is echter geen vervanging daarvoor.