behandeling op afstand

Energetische behandeling op afstand


Een healing ontvangen vanuit jouw eigen huis op een moment dat jou uitkomt, is mogelijk wanneer je kiest voor een behandeling op afstand. De opbouw van het consult blijft hetzelfde als bij een consult in de praktijk.


Een energetische behandeling is namelijk een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor een behandeling ook op afstand mogelijk is. Door voor deze vorm van behandelen te kiezen heb je automatisch de intentie neergezet om de energie te ontvangen. Deze intentie is voldoende om de energie zijn werk te laten doen. Je hoeft enkel te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, des te beter de energie zijn werk kan doen waardoor je ook meer zult kunnen waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend. Iedere healing is anders en ieder individu zal een healing ook weer anders ervaren. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bijvoorbeeld tintelingen, warme of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt. Dit komt vaker voor als iemand bijvoorbeeld heel erg zijn of haar best doet om iets te willen voelen, maar ook vermoeidheid of niet in contact staan met het lichaam stagneert als het ware deze waarnemingen. Dit betekent echter niet dat de energie zijn werk niet doet. 


Werkwijze behandeling op afstand.


Voorafgaand aan deze behandeling hebben we een telefonische intake, waarin we de hulpvraag bespreken. Net als voor een fysieke behandeling plannen we een datum en tijd. Het is tijdens de behandeling belangrijk dat je op een rustige plaats bent, bijv. op de bank zit of op je bed ligt. Zeker niet deelneemt aan aan het verkeer!

Op de afgesproken tijd stuur ik alsnog een SMS dat ik start met de behandeling, zodat je weet dat je ook lichamelijke sensaties kunt ervaren. 

Ik start de behandeling met een meting waarbij ik je chakra’s energievelden en fysieke lichaam meet, om te zien waar een blokkade of onbalans zit. Tevens worden vitaminen, mineralen en celzouten uitgetest.

Na afloop van de energetische behandeling neem ik telefonisch contact met je op om door te spreken welke blokkades zichtbaar zijn geworden, welke emoties en sensaties zichtbaar zijn geworden. Ook geef ik je dan (indien nodig) advies over voeding en/of voedingssupplementen en leefstijl.