Acces Body Process


Access Body Processes™ zijn behandelingen waarbij de energieën in het lichaam geactiveerd worden om het lichaam te helpen veranderen. Het is een proces dat gegeven wordt middels aanrakingen van het lichaam. Voor sommige processen zijn vaste punten op het lichaam die worden aangeraakt. Bij andere processen wordt de energie in het lichaam gevolgd naar waar dat het meeste nodig is.

Hieronder vind je de processen die bij Puur Maya worden aangeboden.

Zero Sum of Trauma
Na trauma of letsel lijkt het lichaam pijn, beperkingen en ongemak te integreren. De persoon went hieraan en blijft doorgaan. Ook met activiteiten die juist het letsel hebben veroorzaakt, waardoor er meervoudig trauma in het lichaam ontstaat. Zero sum of trauma maakt het effect van herhaaldelijk trauma op het lichaam en de geest ongedaan.


Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)
Dit proces is gericht op genezing in het gehele lichaam. Het is de ‘ultieme tool’ voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. Dit kan gaan over onze lichamen die zich aanpassen aan de beperkingen die we onszelf vanuit onze visie opleggen, m.a.w. de verstoring in de blauwdruk van ons lichaam. Het kan ook ingezet worden als immuunsysteemversterker. Ook kan het op individuele organen gebruikt worden. Dit alles is steeds afhankelijk van wat het lichaam nodig heeft.


Hormoonbalans

Een voedend lichaamsproces dat je hormoonhuishouding in balans brengt en optimaliseert. Extra waardevol bij o.a. overgangsverschijnselen, menstruatieontregeling, hormonale disbalans, endometriose en alle overige ongemakken in je hormonale systeem


RNA

Is een reinigend lichaamsproces voor meer rust en balans rondom wat er nu actueel is rondom C, wel of niet gevaccineerd, hoe zou het zijn om de energetische lading en spanning omtrent C los te laten en negatieve gevolgen van testen & de prik te neutraliseren en te elimineren? Een totale detox hiervoor!Jou bijdrage aan een Acces Body Process van jou keuze €. 75,00