P U U R M A Y A

 

Welkom op de website van PUUR MAYA Sensi-therapie

Mijn naam is Marja Gosens.

Ik ben gehuwd en moeder van twee jongens. In de basisschoolperiode van de jongens ben ik vaak als vrijwilliger actief geweest bij diverse activiteiten. Regelmatig heb ik in die tijd kinderen gezien die overprikkeld raakten van alle drukte in de klas en op het schoolplein. Toen wist ik al dat ik die kinderen graag wilde helpen. Na mijn eerste ervaring met Sensi-therapie wist ik het zeker: dit is het, dit wil ik heel graag. Kinderen en volwassen beter in hun vel laten zitten en weer laten genieten van alle leuke en mooie dingen in het leven.

Wat is Sensi-therapie:

Sensi-therapie is een behandelmethode die het zelfgenezend vermogen activeert en je eigen kracht sterker maakt, zodat klachten verminderen of verdwijnen. De behandelmethode kan je op alle vlakken (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) in balans brengen. Met een biosensor wordt uitgemeten welke onderdelen van het Sensi-meetprotocol nodig zijn. Je krijgt op die manier een behandeling op maat. Soms is er slechts één behandeling nodig, soms meerdere. Na een behandeling voel je je direct een stuk prettiger en lekker ontspannen.

Voor wie is Sensi-therapie bedoeld:

Iedereen die lichamelijke of psychische klachten heeft, maar ook bijvoorbeeld ‘gedragsproblemen’. Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving enzovoort. Denk hierbij, naast allerlei lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten, ook aan Autisme, ADHD, ADD, HSP of nieuwetijdskinderen. Sensi-therapie is gericht op de vragen van deze tijd.